söndag 21 februari 2016

Sitter och tar igen mej lite efter bus o röj ute med barn, en långpromenad med min kära fru medans svärmor var hemma med barnen.

Och så sätter man sig och läser den vanliga skörden av tidningar på nätet..

Alltså, är det totalt haveri på samtliga tidningsredaktioner i detta land? Vad är nyheter och vad är inte nyheter?

Kräks på er snart!

Ni kan få ett exempel, tydligen har någon som heter Madeline ringt Expressen och är såååååååååå orolig över att hissarna på Kaknästornet inte funkar.. Så läser man i artikeln..
Då är det alltså som så att tydligen har man haft strul med hissarna där, har inte funkat helt enkelt, då ville folk gå ner via trapphuset, personalen svarade då " nej, trapporna får endast användas i nödfall"
Nu är hennes oro hur man utrymmer Kaknästornet vid ett nödfall....
Sen har en driftansvarig från Kaknästornet förtydligat att självklart utrymmer man via trapphuset och nödtrapporna vid NÖDFALL. Och eftersom det finns flera ställen på Kaknästornet som inte massa folk ska springa runt så använder man inte trapphuset om det inte är absolut nödvändigt.
Så alltså en INTE nyhet.. Men grattis Madeline att du fick vara med i tidningen som veckas idiot, förstår att du valde en svart/vitt bild så det inte blev så självklart...

Vidare så är tydligen Anna Book sååååååååå ledsen och upprörd för arga snickaren förstörde hennes lägenhet... Alltså detta är bara suck..
"Tårarna kommer när Expressen talar med anna om detta.. Nähä!! Jävligt otippat!!
Kan inte hon flytta ihop med Tito Beltran när nere i djungelområdet han bor nu så vi slipper den jävla kossan!! Fy FAN vad jag hatar Anna Book!!

Sen under andelningen "koll på läget" så vinner nätbutiken Bubbleroom veckans trasiga osthyvel..

Tydligen säljer man ett par jeansshorts som heter "Trashwhore"... Smakligt ordval, och sen som vanlig, det är ju inte deras fel.. Dom är ju bara en återförsäljare.. Ha ha.  Ja jävlar vilken koll man har.
Hej, vill nu sälja min nya parfym i er butik? Jag har döpt den till "nyknullad sälbäbis"??


Annars så är det väl som vanligt, tycker det mesta är skit, ogillar starkt väldigt mycket människor, anser självklart mej själv som felfri.




Inga kommentarer: